ENGLISH
(Click here for the English pages of our website)

Seneste opdateringer: 
Kennel Little Denmark


Velkommen til vores hjemmeside om denne dejlige race, Dansk/svensk Gårdhund. Her kan du læse mere om racen, vores kennel og vores hunde.
Little Denmark's
Vi er i 2010 flyttet til Danmark fra USA, hvortil vi importerede vores første gårdhund fra Danmark i 2001.

Vi har i årene 2003-2010 opdrættet ialt 5 kuld i USA.

Nu bor vi, og vores hjemmeboende gårdhunde, i Tvindelstrup mellem Ringsted og Haslev.

Vi håber at vores hjemmeside kan være med til at fortælle hvad man søger at vide om racen, som vi holder uendeligt meget af. Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information og en hundesnak.

Hjemmesiden her, som nu samlet består af over 100 sider med tekst og tusindvis af billeder, blev etableret i 2003 og har kun været udgivet og vedligeholdt på Engelsk indtil December 2011

Det er hensigten at der henad vejen skal være adgang til en del sider på Dansk, men det er klart at det ville være et uoverkommeligt stykke arbejde at lave alle sider om.
Derfor vil en stor del af de oprindelige sider og billedtekster ikke blive produceret på Dansk, men fortsat kun forefindes på Engelsk, og disse vil dukke op ved diverse navigering omkring på sitet.
Vi tager rigtigt mange billeder og anvender i høj grad disse til at fortælle om "hundelivet" her hos os, og håber at om ikke andet, så kan man hygge sig med at se billeder, hvis man ikke forstår teksten på alle siderne.

Klik her for at læse mere om os


Den Dansk/svenske gårdhund
Den Dansk/svenske gårdhund er oprindeligt en Dansk pincher. Den forefandtes (som navnet også indikerer) fortrinsvis på gårdene og den havde mange små og store "opgaver". Den skulle hjælpe til med at holde gården fri for rotter og mus. Den var gårdens "ringeklokke", som med en skarp gøen meddelte når der kom fremmede, den var børnenes rare, lille legekammerat, og den deltog i at genne køerne ind til malkning og ud igen.

Klik her for at læse mere om racen

Vores opdræt
Kennel Little Denmark opdrætter Dansk/svenske gårdhunde med DKK stambog. Vores hunde er en meget vigtig del af vores liv, og vores hvalpe vokser op inde i huset hos os, som en del af vores familie. De er registreret i Dansk hunderegister, ID-mærkede (chippede), vaccinerede, har fået ormekur, og ledsages af en sundhedsattest fra dyrlægen, når de forlader os.

Derudover er de vel socialiserede for deres alder, godt forkælede, og de har ved arbejde med positiv, motiverende adfærdsunderstøttelse allerede forstået at udføre små, simple opgaver såsom "sit" og "dæk".

Klik her for at læse mere om vores opdræt


Gennemgået DKKs opdrætteruddannelse
Har gennemgået DKKs opdrætteruddannelse
Maddy on The Oregon Trail
Maddy
Oregon trail august 2003.
Kikka Oregon Trail
Kikka
5 1/2 måneder gammel.
Bailey arrived by Oregon trail
Bailey
Almost 3 måneder gammel.
Sussi on the Oregon trail
Sussi
1 år gammel

6 år efter vi tog de andre billeder ved Columbiafloden i Washington, fik vi helt tilfældigt en tur igennem området igen, som gav lejliged til også at tage et billede af Sussi på næsten samme sted