Første fællestræf med alle på een gangDet ligner en romantisk og sukkersød begivenhed, men der ligger undertoner af alvor og lurer under overfladen.
De to kuld har enkeltvis og et par ad gangen, tilfældigt mødt hinanden og besøgt hinandens løbegårde, men dette er første gang begge kuld samtidig alle er vågne, og vælger at ende i kassen inde ved Fay's side.
Jeg lader scenen spille sig ud, men under skarp overvågning.

Alvoren ligger i, at den ældre tæve, i dette tilfælde Sussi, altid vil søge at overtage den unges hvalpe, og tvinge den unge væk fra hvalpene. Og det er stort set også det, der sker.
Hvalpene kaster sig først alle over Fay, som hurtigt forlader scenen. Derefter lader Sussi sig "overtale" og lader hele flokken die.

Jeg ser til at Fay får lov til at komme tilbage, og hvalpene adskilles derefter igen i hver deres løbegårde, med hver deres mor.

Men fint, hyggeligt, romantisk og sødt ser det ud, da mor og mormor Sussi lader både børn og børnebørn die hos sig samtidig - hun har tilfældigvis dievorter nok til alle.
Men hun får ikke lov til at overtage Fay's hvalpe. Det bestemmer jeg nemlig ;-) 

Alle hvalpene ender pludselig i den ene kasse henne i Fay's side.


 

Mødrene kommer til, og alle hvalpene kaster sig først over Fay, som er lidt overrumplet, og også underdanig overfor sin mor Sussi.


 

Fay synes det er lidt rigeligt, og mors tilstedeværelse presser hende også.


 

Fay forlader scenen og hvalpene kaster sig over Sussi.


 

Sussi flytter sig, og oldemor hhv. tipoldemor Maddy skal lige se hvad al balladen går ud på.


 

Sussi giver efter.


 

Lige nu synes hun selv hun er en ret "smart" mor og mormor.


 

Hvalpene vejrer hurtigt at døren er åben.


 

7 børn og børnebørn med mor/mormor.


 

Det ser smukt og romatisk ud, andet kan man da ikke sige. Og hvalpene er jo ligeglade hvem der leverer mælken. Der er fri bar, det er det eneste de tager sig af.


 

Småhygge efter måltidet


 

Barnebarn Jinger lugter til mormor Sussi. Ja de er da søde


 

Jinger føler det er trygt nok at tage en bid af mormor, som selvfølgelig finder sig i det. Fay har fået lov at komme ind i kassen igen.


 

Total familieromantik, mor og datter med alle deres hvalpe.


 

Lykken er at putte hos mormor