0-3weeks 6-9weeks

Begge kuld sammen første gang:
week4

week5 week6(Opdateret 14 april, 2014)

Fay's hvalpe, uge 4
3 uger gamle
Little Denmark's J-kuld, Fay's hvalpe uge 4. Venstre til højre:
Tæve (Little Denmark's Jitterbug Jade),
Tæve (Little Denmark's Jazz Jazmine),
Tæve (Little Denmark's Jive Jinger),
Han (Little Denmark's Juke In The Box).
 
Den fjerde uge
Også Fay's hvalpe har pludelig rejst sig, tilegnet sig en masse nye færdigheder som ved et trylleslag, og er blevet til rigtige små hunde.
De sover lidt mere end Sussi's hvalpe, og de er ikke helt begyndt på at forlade kassen for at besørge på aviserne udenfor, men som ugen skrider frem, bliver de bedre og bedre til det. Samtidig er de nogle værre ædedolke og derfor også MEGET større end Sussi's 2 dage ældre hvalpe. Fay's hvalpe er faktisk de største 4-ugers hvalpe vi nogensinde har haft, med deres vægt på mellem 1414g og 1680g.

Hvalpe udvikler sig virkeligt forskelligt fra kuld til kuld, derfor er det ikke helt fair at sammenligne. Hverken deres vægt eller tidspunktet for deres øvrige udviklingsstadier kan forventes at have nogen særlig betydning for deres størrelse eller egenskaber som voksne. De kommer allesammen "efter det" og ligesom hos mennesker, er der bare ikke to, der er ens.

Fay er en super sød og pligtopfyldende mor, som gerne vil være sammen med sine hvalpe, også på tidspunkter hvor de ikke skal spise hos hende. Hun vælger stadig at sove både lidt hos dem, og lidt hos mig om natten.,
 
Spiser hvalpefoder
De 4 store hvalpe spiser opblødt hvalpefoder flere gange om dagen, og tager godt fra


 
hyggestund
Fay ligger tit hos hvalpene, også selvom de ikke lige skal spise


Hvalpene i deres 4. uge
Fay's hvalpe har også opdaget verden udenfor deres lille løbegård. De har været på vandring i køkkenet, den første til at tage turen var Juke, og han gik med høj haleføring raden rundt og hilste glad på alle de voksne nysgerrige hunde, der stod klar og ville møde ham. Siden gik han selv ind i løbegården igen, den er nemlig indrettet således at hvalpene lige nu sagtens kan gå ud af den selv, når de vil. Der er tydelige tegn på køkkengulvet der viser, at de også tager en runde i løbet af natten.

Da de fik nye naboer (Sussi med hendes hvalpe flyttede ind lige ved siden af) begyndte de også at få en besøgende. Det er Iggy fra Sussi's kuld, der er set indimellem traske ind i løbegården til Fay's hvalpe og kravle op i kassen til dem, og putte lidt.

De har gået og kigget lidt igennem tremmerne ind til hinanden og prøvet at få kontakt. Det ser skægt ud, når de første gang opdager at der er andre hvalpe end dem selv. Først leger de med den anden, somom det er en kuldsøskende, men pludselig kan man se de begynder at lugte at den lugter anderledes. Efter en kort undersøgelse af den fremmede, leger de nu hurtigt videre som ingenting.

 
Juke hilser på Kikka
Juke var den første til at tage en tur i køkkenet og hilse på de andre hunde. Her er det Kikka, hun er altid helt syg for at få kontakt med de andre hundes hvalpe


 
ude i køkkenet
Snart går de allesammen ture i køkkenet og møder de andre voksne hunde. Kikka er lykkelig, her får hun nemlig også hilst på Jinger.Født søde, glade nysgerrige
Ligesom Sussi's hvalpe er Fay's også allerede helt vant til os, og vil gerne have kontakt med os. De små haler logrer glad, når man kommer ind til dem, eller når de kommer gående og "møder" vores fødder på køkkengulvet. De lugter, slikker og bider i os, nu også med små spidse tænder. De ved ikke selv endnu, at det gør ondt, men det er en af de mange ting, de snart skal til at lære.
Foreløbig nyder vi de små sociale gaæde væsner, som det er ligesom ren terapi at lade klatre rundt på sig.

Sidst på ugen får de deres første besøgende udefra, som de også tillidsfuldt kommer til. I princippet har de ikke rigtig frygt skabt for noget, umiddelbart tager de også helt for givet, at de andre voksne hunde er helt ufarlige.

Også ligesom Sussi's hvalpe får de nu opblødt hvalpefoder flere gange om dagen, og går godt til den. Allersidst på ugen får de et helt særligt måltid, nemlig en mælketår hos deres mormor Sussi...mere om det på en separat side med tekst og billeder, der kommer link til den snarest.


 
ser ind til naboen
Hvalpene opdager hurtigt de nye naboer og ønsker at få kontakt


 
Mig med hvalpene
Dette kaldes opdrætterterapi. Det er terapi for opdrætteren :-)Lidt om hvalp fra Kennel Little Denmark

Hvis du vil høre nærmere er du velkommen til at kontakte mig:

Kennel Little Denmark's
v/Helene Riisgaard Pedersen
Tvindelstrupvej 31
4100 Ringsted
Denmark

tlf: +4550579514

Email: Helene(at)farmdogs.net


(at)=@, dette format er for at undgå junkmail og spam

Completed DKKs breeder education
Har gennemført DKK's opdrætteruddannelse

1 tæve 4 uger
1 tæve 4 uger
Little Denmark's Jitterbug Jade
Hun vejer nu 1414g/


2 tæve 4 uger
2 tæve 4 uger
Little Denmark's Jive Jinger
Hun vejer nu 1470g/


3 tæve 4 uger
3 tæve 4 uger
Little Denmark's Jazz Jazmine
Hun vejer nu 1682g/


sort han 4 uger
Sort han 4 uger
Little Denmark's Juke In The Box
Han vejer nu 1605g/


Tipoldemor
Et hastigt skudt billede af tipoldemor Maddy, der kigger forbi, afslører at Jade (nederst til højre) lige var hurtig og tjekkede om hun havde noget at byde på...det havde hun så ikke!

på køkkengulvet
På køkkengulvet møder de sommetider hvalpene fra naboafdelingen

Juke og Ida
Juke og Ida mødes

Måltid hos Fay
Putter med mor

Hilser på Nikki
Nikki vil også gerne hilse på Fay's hvalpe, og uden tøven eller frygt kommer Juke lige hen til hende

Spiser på gulvet
Her sker mange ting på samme tid, sommetider er det svært for alle at koncentrere sig om måltiderne på samme tid

En kurvfuld
Hovsa, pludselig var der en vrimmel af hvalpe i Fay's kasse...