(siden opdateret 22. Februar, 2014)


Vi venter hvalpe med Little Denmark's 4-Ever Fay DK02566/2012 ("Fayfay")
og SCH My Bonnie Yogibear Yoyo X-REG 00115/2005.

Forventet fødsel er primo uge 12, således at hvalpene kan rejse til deres nye hjem lige inden Kristi himmelfart. Læs videre nedad siden for masser af info om forældre m.v.


 
Fay og Yoyo
Little Denmark's 4-Ever Fay ("Fayfay") og My Bonnie Yogi-
bear Yoyo ("Yoyo"), en romance i den norske sne :-)


 
Hvis du er interresseret i at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte os:

Kennel Little Denmark's
v/Helene Riisgaard Pedersen
Tvindelstrupvej 31
4100 Ringsted

tlf: +4550579514

Email: Helene(at)farmdogs.net


(at)=@, denne form er anvendt for at spare på mængden af junkmail

Om hvalpenes far:
SCH My Bonnie Yogibear Yoyo, kaldet for "Yoyo" X-REG 00115/2005

Yoyo er en herlig senior med et vidunderlig temperament. Han bor nu i Norge, men er af 100% Dansk oprindelse. Han er en hund med en dejlig rolig og fattet karisma, som tager hele livet, og alt det bringer, men den største ro og selvfølgelighed. Yoyo accepterer villigt at alle andre gerne vil bestemme, han "er" ligesom bare, og er aldeles glad og tilfreds ved det, og passer sig selv til omgivelserne uden problemer, hvorsomhelst, nårsomhelst.
Han hviler godt i sig selv, og er lige flink og respektfuld overfor andre hunde, som for sin legekammerat, en fræk og dominant kat. Iøvrigt også hans ven - de to tager gerne en brydekamp - men de er begge forsigtige og gør ikke hinanden fortræd.
Sød og elskelig overfor mennesker og børn. Glad og legesyg. En rigtig gårdhund.

Yoyo fik 4 kuld hvalpe i Danmark, før han flyttede til en opdrætter i Sverige. Her fik han også en del hvalpe, hvorefter han blev "pensioneret" som familiehund hos en familie i Norge. Til trods for at han det meste af sit liv forinden havde levet som hundegårdshund, lærte han sig lynhurtigt at være renlig, samt de mest gængse elementære dagligdags kommandoer. Derfor er han heldig i dag at leve livet som indendørs familiehund, og han er yderst elsket og værdsat!

Eksteriørmæssigt opnåde Yoyo 2 danske CERT'er inden han flyttede til Sverige, hvor han blev Svensk udstillingschampion (SCH). Iblandt hans mange hvalpe, som alle har arvet hans gode temperament, findes flere champions, både i Danmark og i Sverige.
Yoyo's yngste hvalpe i Danmark er nu 5-6 år gamle, og flere af dem har fået hvalpe (=børnebørn). Han har endda oldebørn på vej nu.
Derfor synes jeg at det er det ekstra interessant at få disse fine velkendte "gamle" linjer igen, da hans kommende hvalpe med Fayfay ikke umiddelbart har særlig mange helt nære slægtninge i avl i Danmark.

Jeg så Yoyo for første gang dengang han var en ung junior ved et besøg i Danmark. Dengang boede vi stadig i USA. Jeg holdt rigtigt meget af ham allerede dengang, og besluttede at følge ham, fordi jeg håbede på en dag at have den "helt rigtige" tæve at bruge ham til.
I de år han boede i Sverige var jeg i kontakt med hans ejer og fulgte ad den vej med i hans hvalpekuld. Det er også hans tidligere svenske ejer, der nu har sat mig i forbindelse med hans familie i Norge. Så der er flere der spændt følger med i dette kuld - både i Danmark, Sverige og Norge.
Tack Vicke! 
Yoyo
Yoyo bliver 9 år gammel her til foråret.
Han har aldrig haft en sygedag! 
Fayfay
Søde, milde Fayfay - hendes hvalpe bliver
4. generation af vores egen avl på tævelinjen.

Om en lille tur til Norge med hvalpenes mor:
Little Denmark's 4-Ever Fay, "Fayfay" DK02566/2012

Fayfay har vi selv opdrættet, og du kan læse meget mere om hende på: Fayfay's egen side og se mange billeder.

Fayfay er lige blevet 2 år gammel, og det er hendes første kuld, hvilket jo er meget, meget spændende.

For mig er dette kuld en helt speciel oplevelse på rigtigt mange måder...

Da jeg i januar pakkede bilen og legetøj, tyggeben og mad til Fay til nogle dage og kørte imod Norge, var det næsten som en "genudsendelse" eller "take two" af, hvad der skete 10 år og 8-10 dage tidligere...
Dengang pakkede jeg kuffert, legetøj, mad og tyggeben til Maddy - Fayfay's oldemor. Og fløj over Atlanten med hende fra USA, for at parre hende med Rufus i Rødovre.
Jeg kan melde at forventningen, glæden og spændingen - ved at rejse afsted med min lille hund for at få hende parret, så hun kan få hvalpe med "min Mr. Right" - er ligeså stor 10 år efter, som den var første gang.
Fay's hvalpe bliver således født næsten samtidig med, at vores første kuld kan fejre 10-års fødselsdag!

Desuden var Fay, ligesom sin oldemor, en nem og dejlig lille rejsekammerat!

Sammen var de to - Fay og Yoyo - utroligt søde. De legede meget og hyggede sig sammen, tyggede ben sammen og delte således flere interesser :-)

Eksteriørmæssigt har Fayfay gjort det flot i udstillingsøjemed. I 2013 blev hun vinder af konkurrencen "årets junior" i DSGK, og flere gange placerede hun sig i top 4 i bedste tæve-klassen. Hun opnåede også sit første CERT.

Hun er "avlsgodkendt/anbefalet til avl" på et særligt avlsgodkendelsesarrangement for Dansk/svensk gårdhund, selvom det ikke længere er et krav.

 
Fay og Yoyo i sneen
De to var noget så søde sammen


 
Fay og Yoyo
De hyggede sig i hinandens selskab over 4 dage


 
Yoyo med Fay's ben
Og inde i varmen delte Fayfay et af sine tyggeben


 
Fay tygger ben
Således havde de to indtil flere fælles interesser ;-)  

For more info, please check our site later, or contact:

Kennel Little Denmark


Gennemgået DKKs opdrætteruddannelse
Har gennemgået DKKs opdrætteruddannelse