0-3weeks 3-6weeks 6-9weeks(siden opdateret 14. Marts, 2014)


Så er der kommet hvalpe med DKCH Little Denmark's Mount Silverheels DK17505/2010 ("Sussi")
og My Bonnie Plocka Poäng DK14748/2012.

Hvalpene er født 14. marts, således kan de rejse til deres nye hjem omkring Store bededagsferien. Læs videre nedad siden for masser af info om forældre m.v.


 
Sussi's hvalpe
Sussi fik 3 hvalpe, fra venstre er det en trefarvet brun han, en trefarvet brun tæve, og en trefarvet sort han.

 

Hvis du er interresseret i at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte os:

Kennel Little Denmark's
v/Helene Riisgaard Pedersen
Tvindelstrupvej 31
4100 Ringsted

tlf: +4550579514

Email: Helene(at)farmdogs.net


(at)=@, denne form er anvendt for at spare på mængden af junkmailEndelig kom der hvalpe!
En lang uge og en lang nat endte desværre hos dyrlægen med et kejsersnit. Fødslen gik i stå efter en timestid, og kunne ikke hjælpes igang igen, så der var ingen anden vej.
Det betyder at dette er Sussi's sidste hvalpekuld. Efter de er rejst, skal hun gå her og være vores lille elskede og forkælede "pensionist" resten af sit liv!

Heldigvis gik operationen godt, forstået sådan at Sussi vågnede ret hurtigt, og tog sig godt af hvalpene, næsten før hun var rigtigt klar.

Der var 4 hvalpe, men den mindste klarede den ikke.
Det er sommetider hvad der sker, det væsentlige er, at Sussi klarede operationen, og er hjemme med 3 levende hvalpe.

De 3 hvalpe virker allesammen stærke og friske, og de får masser af mælk hos deres mor, og der er dejligt ro i hvalpekassen, ligesom der skal være. Sussi er en erfaren og meget dygtig mor til at passe og pleje sine hvalpe, og har da også allerede haft travlt med at ordne navlestrenge, for det mente hun ikke dyrlægen havde gjort, som hun ønskede det skal være.

I de kommende uger vil jeg gøre mig umage med at opdatere her på siderne, om hvalpenes liv og opvækst, så meget jeg kan nå.

Foreløbig får de og Sussi masser af ro og fred, og Sussi får naturligvis håndfodret sin mad til sig på sengen, og hun syntes det var "vældigt" at komme hjem og få lagt bunden med friskkogt høne! 
Sussi og hvalpe hviler
En træt Sussi-mor hviler sig med hvalpene


 
Sussi gør rent
Hun har "krims-kramset papiret grundigt, sådan som hun bedst kan lide det


 
Sussi i sin hule
Sussi er en erfaren og dygtig mor, der passer sine hvalpe godt


Om forældrene og vores hvalpe generelt

 
Sussi og Plocka
DKCH Little Denmark's Mount Silverheels ("Sussi") og My Bonnie Plocka Poäng ("Plocka")


 
Hvis du er interresseret i at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte os:

Kennel Little Denmark's
v/Helene Riisgaard Pedersen
Tvindelstrupvej 31
4100 Ringsted

tlf: +4550579514

Email: Helene(at)farmdogs.net


(at)=@, denne form er anvendt for at spare på mængden af junkmail

Om hvalpenes far:
My Bonnie Plocka Poäng, kaldet for "Plocka" DK14748/2012

Plocka er en nem og ukompliceret hund at have. Bare så sød og venlig overfor alle, og altid super glad lille fyr. Han bor sammen med schæferhunde, som han leger med dagligt, og betragter som sine jævnbyrdige.
Han bor på en gård og har masser af plads til at rumstere rundt på, et rigtigt gårdhundeliv! Han er altid frisk på, når der sker noget.
Han bor inde som familiehund, men elsker også at løbe omkring udenfor. Han har aldrig haft en "sygedag". Mentalt er han stærk og har mod på livet - og han giver ikke op - han elsker at lege med andre hunde, og selvom de siger nej, skal han altid liiige prøve igen. Der er ikke små børn i hans egen familie, men når han møder små børn, ser man at her har han en naturlig forkærlighed. Han bliver helt ekstatisk glad og vil så gerne hilse på "menneskehvalpe". Han er sød og forsigtig, det er ligesom at han fornemmer at det passer bedst til situationen.

Eksteriørmæssigt har han i sin endnu korte karriere været udstillet 2 gange. Første gang i juniorklassen, hvor han endte som BH3 og fik sit første CERT. Anden gang i mellemklasse, hvor han endte som BH2 og fik sit andet CERT!
Han bliver stillet på førstkommende eksteriørfremstilling (tidligere avlsgodkendelsesarrangement), formodentlig i foråret 2014.


 
Plocka på schæfer
Klog hund har altid sin egen bær-
bare lådne siddeplads med... 
Plocka tjekker tænder
Hov ven, du har vist noget
imellem tænderne

Om hvalpenes mor:
DKCH Little Denmark's Mount Silverheels, "Sussi" DK17505/2010

Sussi har vi selv opdrættet, og du kan læse meget mere om hende på: Sussi's egen side og se mange billeder.

Sussi bliver 6 år til sommer, og det er hendes tredje kuld, som er på vej. hun havde sit første kuld hvalpe i foråret 2012 og det andet i 2013.

Vi beholdt selv en hvalp fra hvert af hendes kuld, den ene er Little Denmark's 4-Ever Fay, og den anden er en hanhund, der bor hos en barndomsvendinde. Derfor har vi en ret god ide om hvad det er, Sussi giver videre til sine hvalpe. Vi har selvfølgelig også mødt resten af hvalpene efter de er flyttet herfra, og har kontakt til deres familier, der fortæller os om livet med dem.
Det er tydeligt at Sussi giver meget videre af det, som vi hidtil helt generelt har set komme fra vores tævelinje, som dette kuld er 3. generation af. Det er vældigt formålsorienterede hunde med stor indlærings- og arbejdsiver, og som hvalpe har de generelt haft usædvanlig langt koncentrationsvindue (godt fokus). De er stabile mentalt, har stærk psyke, naturlig accept af og tillid til mennesker som flokledere, udadvendte, kontaktsøgende, og velfungerende familjehunde. Og så findes der et element af selvstændighed, som er både charmerende, og indimellem irriterende - men dog så helt rigtigt og typisk gårdhund.
Både Sussi og Plocka er forholdsvist små gårdhunde, med små til medium gårdhunde bag sig. Derfor er det ikke forventet at deres hvalpe sammen bliver store gårdhunde.

Eksteriørmæssigt har Sussi gjort det flot i udstillingsøjemed. i 2013 blev hun Dansk udstillingschampion (DKCH) og opnåede i løbet af året point nok til at placere sig som nr. 3 i gårdhundeklubbens konkurrence om årets tæve. Hun fortsatte også med at udvide sin samling af reservecerter i Sverige...så også der blander hun sig i "top 4" på udstilling.

Hun er avlsgodkendt på et særligt avlsgodkendelsesarrangement for Dansk/svensk gårdhund efter de "gamle" regler.

 
Sussi putter
Sussi er en rigtig hygge-puttefis!


 
Sussi
Vores altid kække og legesyge Sussi, klar ved bolden  

For more info, please check our site later, or contact:

Kennel Little Denmark


Gennemgået DKKs opdrætteruddannelse
Har gennemgået DKKs opdrætteruddannelse
HVALP 1 (tæve)
Hvalp 1
Hvalp 1
Hvalp 1:
Tæve, 252g
Trefarvet/brunHVALP 2 (han)
Hvalp 2
Hvalp 2
Hvalp 2:
Han, 220g
Trefarvet/brun


HVALP 3 (han)
Hvalp 3
Hvalp 3
Hvalp 3:
Han, 224g
Trefarvet/sort